Slabbetje bedrukken doe je eenvoudig via onze website.

Als je op zoek bent naar een origineel en leuk bedrukt kraamcadeau, dan ben je bij ons aan het juiste adres. EigenRompertje.nl maakt de mooiste selectie voor je en met deze kraamcadeautjes maak je iemand echt blij. 

Slabbetje bedrukkenWant zeg nou zelf, met een knuffel hoef je tegenwoordig niet meer aan te komen. Dat beland direct in de kast, om daarna jarenlang te vergeten te worden. Je zal echt met een origineel kraamcadeau aan moeten komen. 

Als eerste is het belangrijk om te bepalen of je een cadeau wil kopen voor de baby, mama of voor allebei? Meestal zijn originele bedrukt kraamcadeautjes voor het kindje, maar het kan ook leuk zijn om juist iets te kopen voor de moeder of voor beide. De moeder heeft immers al het zware werk gedaan.

Welk budget heb je in gedachten voor het kraamcadeau? Is het kraamcadeau voor je zus of een goede vriendin die bevallen is, dan zul je daar meer aan besteden dan wanneer het een kraamcadeautje voor een collega of een buurvrouw is. Gelukkig is er voor ieder budget een origineel kraamcadeautje te verzinnen, kraamcadeautje Kleertjes geven is erg leuk, maar wel lastig.

Weet je de smaak van de ouders? Dan kan je leuke kleertjes geven, maar kies wel voor grotere maatjes (maatje 62-68). Vaak hangt de kast al vol met kleertjes in de kleinste maatjes en het zou natuurlijk zonde zijn als de kleine spruit het nooit aantrekt.

Om zeker te zijn van een succesvol bedrukt kraamcadeautje kun je natuurlijk gewoon aan de ouders vragen of ze nog cadeauwensen hebben. Klinkt heel simpel, maar zo weet je zeker dat je de ouders wel blij maakt met je cadeau. Vergeet je geen (klein) cadeautje te kopen voor de grote broer of zus?

Heel veel succes met je zoektocht en je komt vast met een prachtig geschenk bij de baby en de ouders aan als je op kraamvisite gaat.

Slabbetje bedrukken met tekst? Verrassing!

Deze gepersonaliseerde slabbetjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.  Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment voor de leukste ideeën. Mocht je een vraag hebben over het personaliseren van een slabbetje, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Hippe slabbetjes

Je hebt zoveel aanbod in slabbetjes dat je haast niet meer weet welke je moet kiezen. Zoveel designs, zoveel modellen en zoveel kleuren. Maar daar zit dan net niet dat hippe slabbetje tussen wat je zoekt. Maar dat hoeft uiteraard geen probleem te zijn. In dat geval kun je zelfs van een traditioneel wit slabbetje een hip slabbetje maken. Laat de naam van het kindje, een foto, een leuk design, een leuke tekst of zelfs een combinatie daarvan drukken op het slabbetje. Geef er helemaal je eigen draai aan. Met onze eenvoudige online designer maak je heel makkelijk je eigen slabbetje. 

Grappige slabbetjes

Baby’s zijn altijd het stralende middelpunt van de aandacht. Vooral als ze de aandacht willen trekken door geluidjes te maken, onverstaanbare woordjes te brabbelen of door luid te schateren. Hoeveel leuker is het dan, als ze ook nog eens een grappig slabbetje aan hebben.  

Je kunt een leuke tekst bedenken, een leuk ontwerp kiezen of beide combineren. Dit kan heel eenvoudig doen met onze online designer. Denk alleen al aan een grappige tekst in een leuk lettertype. Wij zullen dan met veel zorg jouw ontwerp drukken op de grappige slabbetjes. Met zo’n slabbetje steelt jouw baby zeker de show. Slabbetje bedrukken.

Slabbetjes voor en namens papa

Je kent het wel. Je hebt al zoveel slabbetjes maar eigenlijk zijn ze allemaal hetzelfde. Waarom zou je dan niet een heel uniek en persoonlijk slabbetje bij ons bestellen. Nog leuker, zet met jouw slabbetje papa eens in het zonnetje! Dit kan door een leuke tekst te bedenken en deze door ons op het slabbetje te laten drukken. Kies een leuk slabbetje, bedenk een ludieke tekst voor papa en wij doen de rest. Niet alleen de baby zal stralen in zijn nieuwe originele slabbetje, maar papa ook. 

De slabbetjes zijn gemaakt van 100 procent biologisch katoen en voelen daardoor heerlijk zacht aan. En is jouw kindje in de wintermaanden geboren dan is het slabbetje ideaal. Jouw kindje zal het heerlijk warm hebben. Slabbetje bedrukken met onze online designer.

Onze populairste slabbetjes